Biler – Hjemzone – ansvar – boder


 

 

Flex og Centralen i Seden kan se, hvor du aktuelt kører eller holder stille.

 

Opstart dag. Du skal være i HJEMZONEN, som er følgende:

Max. 3 minutter/1 km i radius fra den adresse VLØB officielt har, præcist ved åbningstid på opstarts minuttet.

Du skal også bippe første ordre (96-02-lyn) præcist på opstarts minuttet, ellers bliver du trukket den tid, som du logger senere ind i Drive-It, når du får dagens samlet beløb ud ved afslutning. Så det er dig selv samt Tom, som mister indtægt.

Vognen SKAL tilmeldes, når man starter bilen hjemme hos sig selv og kører mod Hjemzonen eller minimum 15 minutter inden starttid.
Overholdes dette ikke vil det medfører boder.
Er der problemer med opstart/opdatering SKAL Munkebo Taxi kontaktes INDEN starttiden. Er du i tvivl så kontakt os på kontoret

Løbende beskeder om placering. Du kører derhen, hvor du får besked på, også når du ikke har ture.

Hvis du ikke gør det, får Tom boder fra Flex. Du kommer selv til at betale boden. GPS målinger kan til tider svinge, og Flex har det sidste ord, hvis du ikke er der, hvor Flex vil have vognen placeret.

Så sørg for at være på plads til tiden (max. 3 min./1 km radius fra hjemzonen).

Eller ring til Flex, hvis du er forsinket. Det er altid en go’ ide, så får du mere tid og evt. flyttet næste ordre. Eller anden chauffør kører din næste ordre, hvis du er mere end 15 minutter forsinket. Det er faktisk ok at være forsinket, og Flex hjælper dig gerne, hvis du bare selv ringer og er venlig.

Flexkontrol, læs i ansvar biler – Hjemzone – boder.

Download ansvar biler – Hjemzone – boder.

 

 

Go’ covi-hugiejne i Flextrafik

Som flexchauffør følger vi de generelle krav til afvaskning af hænder ofte eller afspritning samt så vidt muligt 2 mtrs. afstand til alle. Dette fordi covi smitter både ved berøring og dråber via hoste samt nys.

Vi bruger engangshandsker (ikke af stof!), så længe der ikke er huller i. Engangshandsker smides ud ca. efter hver anden kunde i bilen eller når der er huller i, så husk plasticposer…

Engangshandsker er til at beskytte dig selv ekstra som chauffør, fordi det overvejende er smitte fra egne hænder, som vi kører i vores eget ansigt…. Så ikke handsker op i eget hoved;)

Vi kan have handsker på, fra vi forlader bilen og henter kunden, som alle er solokørsler her i coronatider og til kunden er afleveret.

Vi spritter handsker af, inden afhentning af kunde, på vej ind til kunden og igen ankommet til bilen. Kunden får tilbudt sprit ved afhentning. Handsker vaskes med sæbevand efter kunde er sat af, og vi vasker alt af, som kunden kan tænkes at have rørt ved, samt det, som vi selv har rørt ved: rettet, gearstang, blinklys, etc.

Så tager vi handskerne af, uden at røre ved ydersiden, og de er rene til at tage på før afhentning af næste kunde.

Vi har i Mercedes Sprinter bil: ex. 1½ liters colaflaske i sidedøre fyldt med sæbevand samt en ½ ltrs. til rent vand, hvis kunde får vasket hænder samt klud, der også vaskes grundigt efter aftørring, så den er klar til næste kunde. Desuden lille spritspray til jakkelommen, en lidt større spritflaske i bilen samt en trykflaske, der kan fyldes op i Seden med sprit;)

Vi må ringe ind til Flex og få 5 min. ekstra som variabel bil (provisionslønnet) til rengøring imellem kundeafhentning;) Som garantivogn (timeløn) er det ligegyldigt, hvis vi kan nå ture uden at ringe ind i tildelt tid.

Når vi skal hente kunder, kan vi ikke altid holde 1-2 meters afstand, fordi de har brug for en armkrog eller fordi vi skal køre med eller bespænde kørestole, så her er det vigtigt at gå mest muligt med afstand eller bag ved kørestol. Når vi bespænder kørestole foran fast i gulvet i bilen, var det måske en ide at bruge maske. Vi skal ikke køre med kunder, der er testet covi positive, men alle kan være potentielle smittebærere, inklusive os selv, da der ikke er testmuligheder til os pt., ca. 5000 kan testes pr. dag i hele DK.

Covivaccine er heller ikke udviklet endnu, og det tager mindst 18 måneder + fra dags dato 09.04.2020. Se link https://videnskab.dk/teknologi-innovation/vaccinekaploeb-i-gang-disse-tre-vaccineteknologier-kan-muligvis-loese eller bilag.

Download Go’ covi-hugiejne i Flextrafik.

Download Kapløb om tre vacciner.

 

 

Din Konto

Link tilbage til Din Konto.